Englands Grand Prix. 3. træning

Red Bull var holdet der satte tempoet, da formiddagens træning blev afviklet, forud for dagens kvalifikation til Englands Grand Prix. Vette ser på den måde ud, til at kunne gentage sidste års succes, hvor han startede i pole og sluttede øverst på podiet.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 10/7 2010 klokken 15:07

Mclaren ser ud til at have det svært på Silverstone. Deres nye udstødningssystem er erkleret ulovligt, hvorfor de er et af de få hold, der ikke kommer med opdateringer til dette løb, noget der ser ud til at være svært for det engelske hold.

Når Red Bull og Ferrari samtidig gør det et fantastisk arbejde, er det svært at tro, at McLaren kan gøre det i år.

Den tredje træning, viste en Sebastian Vettel i storform, selvom man sad med en følelse af, at han ikke gav sig fuldt ud.
Dog var det tæt på at gå galt for tyskeren, da hans frontvinge brød sammen, under et forsøg på at sætte en rigtig hurtig omgang. Men han slap fra uheldet uden problemer.

Også Rosberg, viste i denne træning, at Mercedesfejltagelsen i Valencia er overstået og at de igen er med fremme.
Schumacher er dog fortsat ikke med helt fremme.

Hos Ferrari, er det fortsat Fernando Alonso, der er den hurtigste mand, mens Massa ser ud til, at have problemer med at matche spanierens pace.

Kubica og Barrichello ser fortsat ud til at klarer sig godt, men om det er godt nok til kvalifikationen, må vi vente med at se.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Englands Grand Prix. Kvalifikationen. Vettel på Po Liuzzi straffet »