Epsilon Euskadi i fuldt sving

En af bejlerne til den trettende plads på gridden, holdet Epsilon Euskadi, har ikke kun drømmene om Formel 1. Arbejdet går også den rigtige vej, i modsætning til scenariet hos USF1 sidste år.

Af: Christoffer Østergaard Nielsen (cn@bmf1.dk) d. 9/8 2010 klokken 00:08

Epsilon Euskadi, holdet der håbede på at få den trettende på gridden til næste år mener det seriøst. I hvert fald har de, ifølge dem selv, allerede foretaget en vellykket vindtunneltest af en model.

Chefingeniør, Sergio Rinland, udtalte til 'Corsa': "Vi har testet vores model for første gang i vindtunnelen sidste uge. Alt så godt ud og vi er allerede godt undervejs med vores design nu."

Yderligere sagde han, at de gerne ville skrive kontrakt med Esteban Guerrieri, men samtidigt nævnte han, at det ikke er jagt på kørere de bruger mest tid på, som det ser ud nu.

Om holdet er langt nok fremme i udviklingen til at overraske, såfremt de bliver valgt som det 13. hold, er uvist. Men set i forhold til hvordan det sidste år gik for USF1, senere US GPE, der aldrig fik præsenteret en bil eller noget der minder om det, er de allerede langt fremme.

Hvad tror I læsere?

Såfremt Epsilon Euskadi bliver valgt som 13. hold på gridden, hvordan vil deres sæson så gå næste år?

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Haug: Kom videre Tredjekører vil droppe Virgin »