Vettel giver ikke op

Det er meget muligt, at Sebastian Vettel ikke længere ligger så godt til i kampen om årets verdensmesterskab i Formel 1, som hans holdkammerat, Mark Webber, men det betyder ikke at han nu er andenkører hos Red Bull.

Sebastian Vettel . Copyright Getty Images/Red Bull Racing

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 9/9 2010 klokken 15:09

”Jeg vil fortsat kæmpe med om sejrene hvis det er muligt,” udtalte Vettel op til Italiens Formel 1 Grand Prix, der bliver afviklet på den legendariske Monza bane lige udenfor Milano.

”Det var ærgerligt at miste muligheden for en god placering efter min kollision med Jenson Buttons McLaren racer på Spa, men hvis jeg ikke forsøgte at komme forbi ham, ville det ikke være rigtigt race,” kom det fra Vettel, der klart har undskyldt uheldet overfor Button, men som ikke vil udelukke, at han ville prøve noget lignende igen, hvis situationen opstod.

”Der kommer jo aldrig to situationer, der er helt ens, så det er svært at sige, at men ikke ville prøve det igen, hvis situationen opstod. Men det er vigtigt for mig at angribe og køre aggressivt, ellers ville det blive kedeligt,” forklarede den unge tysker.

”En ting er dog helt sikker, jeg opgiver ikke tanken om at blive verdensmester, før det er matematisk umuligt for mig at vinde. Der kan fortsat ske mange ting,” sluttede Sebastian Vettel, der ser frem til endnu et tæt løb i den kommende weekend.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Ferrari slap ustraffet Italiens Grand Prix. 1. frie træning »