Hvem bliver Rubens holdkammerat i 2011?

Ifølge Rubens Barrichello så har han allerede en kontrakt med Williams til næste sæson, men hvem der bliver hans holdkammerat er mere usikkert. Det kan fortsætte med Nico Hülkenberg, men det kan også blive en anden.

Rubens Barrichello med den specialdekorerede Williams . Copyright Williams F1

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 20/9 2010 klokken 09:09

Williams’ teamet er et af de hold, der ikke har meldt ud, hvem der kører for dem i 2011. Ingen er dog i tvivl om, at Rubens Barrichello fortsætter for holdet efter den fremgang han har været med til at skabe.

Det er dog mere usikkert om det på ny bliver med Nico Hülkenberg ved sin side. Nicos resultater i specielt den første halvdel af sæsonen har ikke været prangende, og med alt for mange personlige fejl.

Robert Kubica og Rubens Barrichello
Copyright Michael Ewert


Nu ser det ud til at vende, og Rubens har reelt været under pres fra sin yngre tyske holdkammerat de sidste par løb. Spørgsmålet er om det er for sent for Nico.

Det udtaler Formel 1-historiens mest rutinerede kører til det brasilianske ’Globe Esporte’:

”Angående mig tror jeg det var en nemmere beslutning. De (Williams) venter lige nu. Jeg tror, de analyser Nico Hülkenberg-situationen, inden de kommer med en annoncering omkring næste sæson.”

”Min del er færdig, alt hvad der mangler er at bekræfte kontrakten. At jeg vil være hos Williams i 2011 er 100% sikkert.”

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« McLaren vil gerne have Vettel HRT bedre i Singapore end på Monza »