Vettel tror på mesterskabschancen

Red Bull kører Sebastian Vettel tror fortsat på sin chance for at sikre sig årets verdensmesterskab, til trods for at det er hans holdkammerat Mark Webber der fører kampen for tiden, med en lille margin ned til McLaren kører Lewis Hamilton.

Sebastian Vettel . Copyright Getty Images/Red Bull Racing

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 22/9 2010 klokken 08:09

Forud for weekendens Formel 1 løb på den snævre bybane i Singapore, er de fleste eksperter overbeviste om, at Red Bull har den bedste samlede pakke til at løfte byrden som forhåndsfavorit.

Med det i baghovedet, melder Sebastian Vettel nu ud, at han fortsat er 100 % fokuseret på at sikre sig årets titel, selvom han også må erkende, at det bliver en udfordring der på dette tidspunkt ser større ud end han havde håbet.

”Vi er ikke ved at gå i panik, men arbejder os stille og roligt mod vores mål,” kom det fra Vettel et interview med Bild.

”Et aftenløb i Singapore er en uforglemmelig oplevelse og jeg ser meget frem til at køre der igen.”
”Lige nu er jeg ved at forberede mig på tidsforskellen, hvilket går efter planen.”

”Løbet i Singapore handler meget om, hvem der først finder banens rytme, noget vi hos Red Bull tror vi hurtigt gør, da banen passer godt til vores racer,” sluttede Vettel, der stærkt håber på, at tage en stor pokal med hjem fra østen.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Hulken håber på ny Williams-kontrakt Rygte: Stefan GP køber HRT »