Susie vil have en Formel 1-test

Mercedes kvindelige DTM-kører, Susie Stoddart, vil have en Formel 1-test. Selv om talentet indtil videre kun rækker til en Mercedes årsracer, så er drømmen for den kønne kører at blive Formel 1-kører.

Susie Stoddart kørte sit bedste DTM-resultat hjem i søndags i Hockenheim . Copyright DTM Media

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 19/10 2010 klokken 18:10

Susie Stoddart, der ikke er i familie med Paul Stoddart, ønsker en Formel 1-test. Det skal være en seriøs test, og ikke et pr-stunt, og den kan potentielt komme allerede i ungdomstesten efter sæsonen.

Den kønne skotte udtalte til det østrigske sportsblad ’SportWoche’:

”Jeg drømmer om Formel 1. Jeg vil i det mindste gerne have en test. Det er, hvad jeg virkelig ønsker, men jeg ønsker ikke det skal være et pr-stunt.”

”Jeg ønsker at vise dem, hvad jeg kan.”

Susie Stoddart
Copyright DTM Media


Før Susie Stoddart blev en del af Mercedes DTM har hun deltaget i både Formel Renault og det britiske F3-mesterskab. Hun er kæreste med den østrigste forretningsmand- og racerkører Christian Wolff, der er medejer af Williams-teamet.

Derfor er det nærliggende, at den 27-årige racerpige får en af testdagene i ungdomstesten. Det kunne dog også gå hen og blive for Mercedes’ eget Formel 1-team, men igen, kunne det også gå hen og blive til ingen test.

Men ingen kan tage fra Susie Stoddart, at hun med sin syvendeplads i søndagens DTM-afdeling på Hockenheim kørte sit bedste resultat hjem i DTM, og nu ligger foran ex-Formel 1-kørerne, mærkekollegerne David Coulthar og Ralf Schumacher og Audi-rivalen Markus Winkelhock.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Sutil frygter Williams og Barrichello Berger tror på Alonso »