Hverken Porsche eller Audi i F1

Udtalelser fra VW-koncernen under det store motorshow i Paris i september satte spekulationer om et Porsche-comeback i gang. Det kan vi nu afvise efter at have læst en artikel i Frankfurter Algemeine Zeitung.

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 3/11 2010 klokken 10:11

I en artikel, der kan læses i gårsdagens trykte udgave af avisen ’Frankfurter Algemeine Zeitung’ samt i digital from på avisens hjemmeside, kan man konkludere, at hverken Porsche, som det mest sandsynlige mærke, eller Audi, kommer i Formel 1. Hverken som motorleverandør eller som selvstændigt hold.

Det kan man fastslå ud fra kommentarer fra VW-koncernens øverste chef, Ferdinand Piëch.

I artiklen kommer det frem, at både McLaren og Red Bull Racing har vist interesse for et kommende samarbejde. McLaren har en historie med Porsche fra 80’erne og skal snart betale fuld pris for Mercedes’ motorer.

Porsche Super Cup bliver det tætteste Porsche kommer Formel 1 i denne omgang.
Copyright Michael Ewert


Red Bull er allerede involveret i flere projekter med VW, og søger en anden motorleverandør end Renault, hvis motorer er skyld i at hverken konstruktørernes- eller kørernes VM er overstået endnu.

Interessant nok slutter artiklen med at fortælle, at Ferdinand Piëch har brugt to år på at skabe en plan, der skulle gøre det muligt at opkøbe Red Bull Racing.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Ny russer vil i Formel 1 Ferrari: Det handler om omhyggelighed »