Klien inde, Yamamoto ude

Når Hispania Racing i morgen kører ud til de frie træninger, bliver det med Christian Klien i sædet ved siden af Bruno Senna. Sakon Yamamoto er ude denne weekend, og dermed kører Klien sit andet løb denne sæson.

Christian Klien . Copyright Motion-Company

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 4/11 2010 klokken 20:11

Der er igen udskiftning blandt kørerne hos Hispania Racing. Karun Chandhok har vi ikke set i HRT-raceren siden Englands grand prix på Silverstone, og nu bliver også Sakon Yamamoto erstattet (igen). Christian Klien er tilbage i bil nummer 20.

Det kan man læse i den pressemeddelelse Hispania Racing har udsendt. Den giver dog ikke nogen forklaring på, hvorfor holdets japanske kører sidder over denne weekend, og heller ikke om Klien, Chandhok eller Yamamoto sidder i sædet i Abu Dhabi.

Christian Klien udtaler: “Jeg er begejstret over at være i Brasilien, hvor jeg allerede har kørt to gange, sidste gang i 2005, og hvor jeg kan opnå et godt resultat.”

Christian Klien
Copyright Motion-Company


”Banen er rimelig udfordrende, og vi kører imod uret, hvilket bliver hårdt for nakken. Der er mange langsomme sving og langsiden ved start/mål-stregen hvor høj fart er muligt.”

”Jeg er meget glad for at få en anden chance for at køre et grand prix efter Singapore, og jeg håber, at vi får en god weekend med et positivt resultat.”

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« 2011-kalenderen er klar Vettel giver ikke op »