Hulkens manager vred

Nico Hulkenberg blev for et par dage siden opsagt hos Williams, og det er ikke faldet i god jord hos Willi Weber, Hulkens manager. Ikke på grund af udfaldet, men på grund af tidspunktet for opsigelsen.

En meget glad Nico Hulkenberg . Copyright Williams F1

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 19/11 2010 klokken 05:11

I et interview med det tyske magasin ’Auto Motor und Sport’ lader Willi Weber sine frustrationer gå ud over det britiske hold.

Lørdag udtalte Willi Weber, at Nico ikke ville køre for Williams i 2011, men i magasinet fremgår det som om, at beskeden først kom efter løbet søndag.

Uanset hvornår bruddet kom, så kom det så sent, at Nico Hulkenberg havde planlagt en uge i Abi Dhabi for at køre den ene af Pirelli testdagene.

”Jeg er ikke blevet behandlet sådan i de sidste 20 år.”

Hamilton går inden om Hulkenberg. Senere gik Williams-teamet indenom Hülkenberg, da de fyrede ham så sent, at der ikke er konkurrencedygtige sæder ledige.
Copyright Williams F1


”Jeg ville ikke have haft noget imod, at de havde været ærlige og sagt ’Vi har behov for penge, så vi har ikke råd til Nico’. I stedet får vi det at vide i sidste sekund, hvor vi ikke har meget tid til at forhandle andre steder.”

Mest seriøse rygte er et skifte til Force India, da Vijay Mallya har ledige sæder. Renault har været nævnt, og så drømmeskiftet til Ferrari for at overtage Felipe Massa, der er mere ren spekulation, men findes flere steder på nettet.

Meget professionelt spillet af Williams, der har gjort det sværere for en konkurrent at få et sæde, der kan banke holdet.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« HRT vil have Valsecchi Ledige pladser hos Force India »