McLaren - Nu med dansk samarbejdspartner

Kan Danmark ikke få en kører med i Formel 1, så kan man alligevel blive repræsenteret i Formel 1. Servicegiganten ISS Group er trådt ind på nye markeder og bliver nu teknisk partner for McLaren.

Henrik Andersen, CEO hos ISS UK (tv) og Martin Whitmarsh, CEO hos McLaren Group. . Copyright McLaren Group

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 22/11 2010 klokken 18:11

McLaren har i dag i en pressemeddelelse oplyst, at de har indgået et teknisk samarbejde med den danske servicegigant ISS, og der er tale om en flerårig aftale.

ISS arbejder globalt og er en af verdens førende virksomheder indenfor rengøring, bygningsvedligeholdelse, skadesservice m.m. Hovedkontoret ligger i København og firmaet beskæftiger over 500.000 medarbejdere i mere end 50 lande i Europa, Asien og Nord- og Sydamerika. Dermed er ISS-koncernen en af verdens største private arbejdsgivere og en førende aktør i det, der kaldes ’facility management’-sektoren.

Partnerskabet indebærer, at ISS vil levere en række tjenester til McLaren Technology Centre, McLaren Groups hovedkvarter i Woking, Surrey, England.

Henrik Andersen (tv på billedet), CEO hos ISS UK, udtaler: ” McLaren har et globalt ry for sin ekspertise og fokus på resultater, men de står for meget mere end dette. Deres sejre måles ofte ud fra små marginaler, der kræver innovation, totalt fokus og et teamwork uden sidestykke. Vi arbejder på samme måde overfor vores kunder og støtter os til samme filosofi.”

”Vores rolle vil være meget mere end at opretholde en ikonisk bygning. Det vil også være at sørge for det optimale miljø for McLaren-gruppen, så de kan fortsætte deres banebrydende og innovative arbejde. Vores succes handler både om at have og udvikle det bedste team."

CEO hos McLaren, Martin Whitmarsh (til højre på billedet), udtaler: "Vi er glade for at starte dette spændende partnerskab med ISS-koncernen. Begge vores virksomheder har et fælles ønske om at sætte de allerhøjeste standarder inden for vores fagområder, og denne aftale vil give os mulighed for at nå en endnu højere grad af præstation.

"Siden sin færdiggørelse i 2004 har McLaren Technology Centre opnået stor og fortjent ros for sit innovative design, konstruktion og vedligeholdelse. Nu, med ISS-koncernens input og bistand, vil bygningen fortsat stå som et globalt udstillingsvindue for begge virksomheders værdier."

edit: Da aftalen omhandler McLaren Technology Centre, så skal vi ikke forvente at se ISS-logoet på næste års MP 4-26.

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« En milepæl for sikkerhedsbilen Vettel besøger Vettelheim »