Montezemolo på nakken af Massa

Under et frokostinterview med den italienske presse, vurderer Ferraris præsident de indsats der er blevet leveret fra hans eget hold i 2010.

Luca di Montezemolo ved Ferraris julefest . Copyright Ferrari Media

Af: Peter Scheller (psn@bmf1.dk) d. 16/12 2010 klokken 09:12

Ferraris præsident, Luca di Montezemolo, er mødt op til en frokost med medlemmer af den italienske presse. Her vurderer han den indsats som der er blevet præsteret i 2010.

”Ud fra hans karakter, vilje og evner scorer Alonso højt. Omvendt vandt han ikke, så jeg giver ham 9,5” fortæller Montezemolo og fortsætter, ”Massa får under 7. I sidste halvdel af sæsonen var det som om han ikke gad, og hellere ville være hjemme, og derfor havde sendt sin bror til at køre raceren. Den slags giver jeg kun -7 for. Han har dog lovet mig at være bedre og mere nærværende til næste år”.

”Holdet som sådan giver jeg et 8 tal. Vi vandt ikke, men viste en god fightervilje og en stor holdånd”.

Stefano Domenicali og Luca di Montezemolo

”Det er klart at vi er skuffede over ikke at vinde mesterskabet, men hvis man kigger på historikken, har vi med undtagelse af 2005 og 2009 kæmpet med om mesterskabet indtil sidste løb lige siden 1997”.

Montezemolo afslørede også at Ferraris 2011-racer vil blive afsløret i den sidste weekend i januar, kort før de første tests begynder.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Flere beføjelser til stewards STR6 ser dagens lys 1. februar »