Jerome inde, Lucas ude

Virgin Racing har i en pressemeddelelse, udsendt for kort tid siden annonceret, at det bliver belgiske Jerome D’Ambrosio der kommer til at blive Timo Glocks nye partner hos Marussia Virgin Racing i 2011.

Jerome D'Ambrosio . Copyright Virgin Racing

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 21/12 2010 klokken 12:12

Lucas di Grassi blev fundet for let, da sæsonen var slut. Ind kommer Jerome D’Ambrosio, der efter en god slutspurt i GP2-sæsonen og gode fredagskørsler og ungdomstest for Virgin Racing, nu får sit store gennembrud i Formel 1.

Midt på sommeren så Formel 1 ud til at være en drøm langt langt borte. Problemer med at finde sig til rette i GP2 hos DAMS betød, at belgieren røg på sidelinien ved de to løb på Hockenheim i sommers, da Bil Magasinet Formel 1 med gæster, var på banen.

Hvad der dermed skete i Jerome’s hoved er uklart, men han vendte tilbage med fornyet energi i de resterende GP2-løb i sæsonen, og overtog samtidig test- og reservekørerrollen hos Virgin Racing efter et pauvert testår hos Renault.

Nu er drømmen nået. Det bliver som fuldtidskører, at den unge unge belgier skal bruge 2011 på. Noget som han naturligvis er meget glad for.

”Jeg er begejstret over at have nået mit mål om et Formel 1-sæde hos Marussia Virgin Racing. Da jeg ankom til holdet i september (Singapores gp, red.) i år var det alt, hvad jeg kunne håbe på. Jeg havde en hård test for at opnå dette sæde, da der var en masse interesse omkring dette, men på samme tid kom jeg godt ud af det med teamet, og følte at jeg havde fundet et hjem.”

Jerome D'Ambrosio i Virgins VR01-chassis
Copyright Virgin Racing


“Jeg føler mig godt tilpas hos dem – de er ekstremt professionelle og ambitiøse folk, og det er spændende at tænke på, at jeg kan være en del af opbygningen af holdets fremtid. Jeg vil gerne takke alle hos Marussia Virgin Racing for den tillid de har vist mig, og alle hos Gravity Sport Management for den støtte de har givet min karriere indtil videre.”

Jerome D’Ambrosio får sin debut som fuldtidskører, når han i en af de første dage i februar skal teste Virgins VR02-bil i Valencia.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Ny sponsor til Sauber HRT og Virgin uden KERS »