Lotus Renault præsenterer 15. januar

Der er ikke meldt noget officielt ud fra Lotus Renault, men det skulle ligge fast at dette års bil ser offentlighedens lys lørdag den 15. januar. Det står der umiddelbart at læse på hjemmesiden til Autosports store motorshow; Autosport International.

Lotus Renault GP venter på præsentation . Copyright Lotus Renault

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 1/1 2011 klokken 14:01

I en kort nyhedsartikel på Autosport Internationals hjemmeside står der, at fans skal lægge vejen forbi hal 20, standene 2550 og 2520 lørdag og søndag, hvor man vil kunne få et glimt af den nye Lotus Renault GP-bil, som Robert Kubica og Vitaly Petrov skal køre.

Skulle man være til stede ved Autosport International, så vil man også kunne se den ultimative track-day-bil, en Lotus T125, der er at betragte som en neddroslet F1-racer til hyggebrug. Den nye Lotus Evora GT4 og Takuma Satos Dallara-”Lotus”-Honda vil også blive fremvist.

BMF1 venter spændt på præsentationen, der dog muligvis, men mod ordlyden bliver med sidste års R30 iklædt JPS-farverne gylden og sort.

Dette bygges på, at holdets nye hjemmeside først bliver lanceret den 31. januar, dagen før dette års første pre-sæsontest afvikles.
Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« BMF1 gik i fælden RB7 bliver en evolution »