Sutil, Di Resta og Hülckenberg til Force India

Ifølge den schweiziske avis, Blick, er Adrian Sutil, Poul di Resta og Nico Hülckenberg blevet ansat af Force India til den kommende sæson.

Paul di Resta - dette års nummer 1 i DTM . Copyright DTM Media

Af: Peter Scheller (psn@bmf1.dk) d. 3/1 2011 klokken 08:01

Den schweiziske avis, Blick, skriver at Adrian Sutil og Poul di Resta er blevet ansat som løbskørere hos Force India i den kommende sæson, og at Nico Hülckenberg, der sidste år kørte for Williams, skal være fredagskører for holdet.

Paul di Resta Copyright Force India

Dette betyder at Hülckenberg har måttet finde sig i at blive degraderet i 2011, men trods alt vil han stadig være at finde i Formel 1 cirkusset.

Ligeledes betyder det også et farvel til Liuzzi, som altså ikke har været i stand til at opnå en ny kontrakt med holdet.

Nico Hülckenbergs manager, Willi Weber, havde forsøgt at få Ham ind hos McLaren, men Martin Whitmarsh fra McLaren var bekymret for at det ville kunne anses som en trussel overfor Jenson Button at have tyskeren på en kontrakt som 3. kører.

En meget glad Nico Hülkenberg Copyright Williams F1

Endvidere betyder det også at veteranen, Nick Heidfeld, og så får mere end svært ved at finde et sæde, da Force India blev anset som en af hans sidste chancer for at holde sig på F1-gridden.

Paul di Resta tester McLaren MP 4-21 som belønning for at have vundet en Autosport Award i 2005

En bekræftelse forventes at komme fra holdet indenfor få dage

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« RB7 bliver en evolution Vred Alonso overfuser paparazzi »