Nye farver til McLaren?

Der går tiltagende rygter i Formel 1-kredse om, at McLaren vil finde på et nyt farvetema til deres racere, og dermed forlade sølvfarven.

Lewis Hamilton i smukke Eau Rouge . Copyright McLaren

Af: Peter Scheller (psn@bmf1.dk) d. 5/1 2011 klokken 17:01

Indenfor Formel 1-kredse er der vedvarende rygter om at McLaren-Mercedes vil forlade den sølvfarve vi har vænnet os til at se dem med.

Årsagen er næsten oplagt. Tidligere var McLaren en del af Mercedes, som traditionelt har kørt med den berømte sølvfarve, men efter Mercedes’ opkøb af Brawn GP, og dermed dannelsen af Mercedes GP, er det ikke længere unikt at køre med det sølvfarvede lingeri, og da slet ikke når Mercedes bruger mange markedsføringskræfter på at promote deres egne Sølvpile.

MP 4-25 fra siden Copyright McLaren

McLarens holdchef, Martin Whitmarsh, har tidligere holdt fast i at sølvfarven passede fint for både dem selv, men også for deres sponsorer, men man kan jo have et standpunkt til man tager et nyt.

Alain Prost, McLaren MP4-2B, Brasilien 1985

Kigger man lidt på McLarens kommende merchandice-program, er sølfarven ved at blive faset ud til fordel for sort på både caps, kopper og teambeklædning.

Tidligere McLaren testkører Pedro de la Rosa i en Mercedes sølvpil

Om det betyder at McLaren vil til at være sorte, kan man kun gisne om. En streg i regningen må det dog være at både Lotus-Renault og HRT kører i sort, eller sortlignende farver. Et alternativ kunne være en tilbagevenden til de rød/hvide farver eller den helt gamle orange farve, som holdets grundlægger, Bruce McLaren yndede at køre med, og som også har været brugt under vintertests.

Bruce McLaren 69

Endnu er vi kun på rygtestadiet, men det bliver spændende at se om denne røg også kommer fra en brand.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Bekymret Bernie Karthikeyan til HRT »