Fredagstjans til Hulken

Willi Weber, der er manager for Nico Hülkenberg, udtaler i et interview med tyske ’Auto Motor und Sport’, at det bliver fredagsarbejde for den unge tysker i 2011. Han vil dog ikke bekræfte noget, men regner med at det er vejen frem i 2011.

Nico Hulkenberg tog Williams' første pole siden Europas GP 2005 . Copyright Williams F1

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 19/1 2011 klokken 09:01

Nico Hülkenberg ser ud til at bevare sit navn indenfor den lukkede Formel 1-kreds i 2011. Det bliver dog ikke i et af de eftertragtede løbssæder, men i en test- og reservekørerrolle hos det engelsk/indiske Force India det vil ske.

Ikke noget overraskende under solen der, da det rygte har været fremme i mange uger, men denne gang er det på skrift via udtalelser fra den tyske kørers manager.

”Vi har tænkt: Skal vi holde pause et år? Men i denne verden bliver man alt for hurtigt glemt. Så jeg mener det er bedre for Nico stadig at være der hos et godt team, hvor han kan træne om fredagen.”

”Det er det ideelle alternativ for ham. For en kører som Nico, med en sæson under sig, er der ikke meget at lære hos et lille team.”

Skifter Nico Hulkenberg skifter løbssædet hos Williams ud med et reserve- og fredagskørersæde hos Force India i år?
Copyright Williams F1


”Der kom et tilbud fra Virgin, der var ganske tilfredsstillende, men med en anden tysker i Timo Glock, som har været der et stykke tid, så var risikoen for stor.”

”F1 skal passe på, at de ikke skaber et toklassessamfund, med 14 rigtige kørere og ti betalingskørere. Ud fra den betragtning nægter jeg at betale for et sæde til Nico.”

Det bliver Paul di Restas rolle som fredagskører Hulken skal overtage.
Copyright Force India


”Hvis man har gjort det engang, så skal man alle medbringe penge, og flere og flere. Meget hurtigt bliver det dit image. Jeg vil hellere sælge præstationer.”

”Denne knægt er for god til at skulle betale for at køre.”

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Fra Lotus til Lotus Kort levetid skal gøre løbene underholdende »