Team Lotus præsenterer T128

Team Lotus har her til morgen præsenteret deres 2011-udfordrer i bladform. I det nyeste (og første) nummer af Lotus Notes fremviser man Lotus Renault T128. Navnet skal nok pi**e Lotus Renault GP af, der senere i dag præsenterer Lotus Renault R31.

Team Lotus T128 . Copyright Team Lotus

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 31/1 2011 klokken 09:01

For få dage siden hed det da også i en Team Lotus pressemeddelelse, at man kunne se bilen, der da lød under navnet Team Lotus TL11 i det første nummer af Team Lotus’ onlinemagasinet Lotus Notes (ikke at forveksle med det computerprogrammet).

Team Lotus T128
Copyright Team Lotus


Nu er bladet ude, og det er ikke fordi der er frigivet mange billeder af T128. Derfor stammer de fleste billeder fra denne nyhedshistorie via udklip fra onlinemagasinet.

Team Lotus T128
Copyright Team Lotus


Team Lotus T128
Copyright Team Lotus


Teamchef Tony Fernandes er dog en glad mand for efter måneders ventetid, så er hovedemnet igen Formel 1 på banen, og ikke juridisk tovtrækkeri udenfor banen.

”Der har været så meget fokus off-track, at det er en fornøjelse igen at kunne tale om racing. Præsentationen af T128 er et stort skridt frem for Team Lotus, og jeg ønsker at takke hele holdet for det hårde arbejde der er gået ind i denne bil.”

Team Lotus T128
Copyright Team Lotus


”Og jeg ønsker at takke Renault og Red Bull Technology for deres formidable støtte ved at hjælpe os med at tage dette skridt fremad, og for at være sådan nogle gode teampartnere.”

Team Lotus T128
Copyright Team Lotus


I morgen får vi T128 at se på banen for første gang, når årets første test begynder udenfor Valencia.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Den perfekte McLaren-kører? Dansk skuffelse i Daytona »