• Forside

Hill på vej til toppost i BRDC

Den tidligere Formel 1 verdensmester, briten Damon Hill, forventes at blive udnævnt til Præsident for ”British Racing Drivers Club”, når klubben i dag afholder deres årlige generalforsamling.

Bilmagasinet Logo . Copyright Bil Magasinet BMF1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 28/4 2006 klokken 09:04

Hill er BRDC’s topkandidat til posten, hvilket nærmest betyder, at det mere er en formsag at han får posten og således også en stor indflydelse på afviklingen af det engelske Grand Prix, da det er BRDC der ejer Silverstone.

Hill vil overtage posten efter Sir Jackie Stewart, der også har udtalt, at han varmt støtter Formel 1 verdensmesteren fra 1996, som han mener, vil være den helt rigtige mand til at løfte opgaven efter sig selv.

”Vi har behov for en racerkører og man kan ikke finde en bedre end Hill,” kom det fra Stewart, der mener at Hill i løbet af sin karriere, har bevist at han kan håndtere race på alle plan.

”Det er også vigtigt, at den nye præsident har forstand på ledelse, hvilket jeg er overbevist om, at Hill også har,” kom det yderligere fra skotten, i et interview med BBC.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.