Bahrain Aflyst

Årets åbningsløb i Bahrain er blevet aflyst. Sådan forlyder det nu fra arrangørerne af Bahrains Formel 1 Grand Prix.

Af: Peter Scheller (psn@bmf1.dk) d. 21/2 2011 klokken 17:02

Åbningsløbet på 2011-sæsonen i Formel 1 er blevet aflyst.

Det sker som følge af de uroligheder der er i landet i øjeblikket, og er en beslutning som er taget af løbsarrangørerne, og bekræftet af Bernie Ecclestone.

Bernie har tidligere udtalt at Kronprinsen i Bahrain skulle have det sidste ord, men sådan kom det altså ikke til at gå. Det forlyder at kongen måtte bede kronprinsen om at træffe en beslutning, hvilket han herefter gjorde.

Tidligere på dagen var alle Formel 1-holdene blevet enige om ikke at tage til Bahrain for at teste i den første weekend i marts, men nu er altså både test og løb aflyst.

Bahrain

Testene bliver muligvis afholdt et andet sted, og forespørgsler er allerede sendt til både Barcelona og Jerez, men løbet er aflyst, og der bliver ikke tale om at det ”bare” bliver udsat.

En medvirkende årsag kan sagtens være at talsmænd for protestgrupperne netop har set sig sure på Formel 1-cirkusset i landet, da det er et prestigeprojekt for kronprinsen, og hans prioritering af løbets afholdelse frem for hans folks velbefindende, er en torn i øjet på de protesterende grupper.
Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Liuzzi på vej til HRT? Williams bekræfter ekstra Barcelona-test »