Mercedes GP køler af

Ross Brawn er sikker på at deres nye racers performance nok skal blive markant bedre inden åbningsløbet i Melbourne, da deres mangel på kræfter kan tilskrives et nedkølingsproblem som holdet mener de nu har løst.

Norbert Haug med brødrene Schumacher . Copyright Mercedes

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 27/2 2011 klokken 10:02

Schumachers nye racer, har indtil nu ikke vist sig at være der hvor de fleste havde forventet. Det skyldes ifølge holdet selv, mangel på nedkøling.

Ross Brawn er dog ikke nervøs for at det vil påvirke holdets indsats over sæsonen og melder ud, at de nu har løst problemet og at de er 100% klar til åbningsløbet i Melbourne.

Allerede efter første test med det nye kølesystem, viste Mercedes GP at de er på rette vej, da Nico Rosberg satte dagens næsthurtigste tid under den seneste test.

Med en ny racer, der er bygget i samarbejde med Michael Schumacher, er der mange der forventer at se den 7 dobbelte verdensmester tilbage i front. Der er i hvert fald ingen undskyldning for manglende performance længere.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Sabotøren Alonso Flot opbakning til F1 i Mexico »