Alonso: Pas på McLaren

På trods af meget lidt succes i vintertestene, mener Ferraris Fernando Alonso at McLaren bliver farlige.

Fernando Alonso . Copyright Ferrari Media

Af: Peter Scheller (psn@bmf1.dk) d. 15/3 2011 klokken 16:03

Under de 15 dages test forud for den kommende sæson, har McLaren primært vist at de manglede på pålidelighed og hastighed i forhold til deres traditionelle konkurrenter, Ferrari og Red Bull.

Både Jenson Button og Lewis Hamilton har da også luftet deres bekymring over racerens performance, i hvert fald indtil McLarens holdchef, Martin Whitmarsh, var ude at sige noget andet.

McLaren MP 4-26 præsentation Copyright Michael Ewert

Fernando Alonso tror dog ikke på at McLaren har nævneværdige problemer.

”De er meget hurtigere end de har vist det indtil nu. De kommer ikke til at kæmpe om tiendepladser, men derimod om podiepladser,” lyder det fra spanieren der selv havde en stormfuld sæson hos McLaren i 2007.

Fernando Alonso under Belgiens GP 2007

Alonso afviser også at det kan have været et problem at udvikle en bil til 2 kørere med så forskellig kørestil som Hamilton og Button.

”Hvis en man udvikler en ny del til en racer der kan give 1/10 sekund, kommer den på, og den vil hjælpe uanset om køreren hedder Massa, Alonso, Hamilton eller Button. Det der kan bliver afgørende er evnen til at tilpasse sin kørerstil efter de nye dæk,” slutter Alonso i et interview med den spanske avis, El Pais.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Vettel og Hamilton skriver kontrakt. Kørerne ønsker ændringer »