Er du klogere end BMF1?

På BMF1 praler vi måske ikke med vores viden, men vi opfatter os på ingen måde som dumme. Vi ved nemlig, hvordan man laver verdens bedste Formel 1-hold, selv om statistikken siger noget andet. Er du bedre end BMF1 til at agere teammanager?

Sebastian Vettel var glad for sejren . Copyright Getty Images/Red Bull Racing

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 16/3 2011 klokken 13:03

Holdet.dk afvikler igen i år deres populære F1-managerspil, hvor man sammensætter sit hold ud fra et beløb på 50.000.000.

Her kan Danmarks bedste F1-eksperter slå sig løs, og den bedste vinder et rejsegavekort på 10.000 kr. Bil Magasinet er også med i præmierækken, og fem heldige kan vinde et års abonnement på bladet.

Alle som deltager har selvfølgelig vundet et års gratis abonnement på BMF1.

Vi har naturligvis oprettet BMF1-ligaen på Holdet.dk. Her kan du kæmpe med andre læsere af Bil Magasinet Formel 1, og måske ligefrem slå deltagerne fra BMF1.

Statistikken siger, at vi aldrig er de bedste, men hvorfor skulle du ikke være det?

Er du bedre end Christoffer til at sætte et vinderhold?
Copyright Michael Ewert


Det koster 59 kr at oprette et hold på Holdet.dk. Du har også muligheden for at vinde en af 10 rabatkoder til spillet, hvis du svarer rigtigt i den konkurrence, som vi afvikler på BMF1.

Spørgsmålet lyder: Hvem tog sejren sidste gang Pirelli stod øverst på skamlen og hvor skete det henne?

Send en mail til konkurrence@bmf1.dk med svaret. Vi trækker lod blandt alle der har svaret rigtigt, og de heldige vindere får direkte besked. Svaret skal være BMF1 i hænde senest 19. marts.

Deadline for første runde er 26. marts, så du har mulighed for at overvære årets første frie træninger i Australien før du sætter dit hold.

Er du klogere end BMF1?

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Så dårlige er Pirelli-dækkene Hamilton vil til Red Bull »