Masser af overhalinger i Kina

Vi så en del overhalinger i Malaysia forårsaget af en kombination af DRS, KERS og Sepangs langside. De er dog ingenting i forhold til langsiderne i Kina, og McLarens Jenson Button forudser, at der kommer masser af overhalinger.

Jenson Button . Copyright McLaren Media

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 12/4 2011 klokken 07:04

Jenson Button tror på, at kørerne kommer til at overhale hinanden i weekendens løb på Shanghai International Circuit. Specielt den store baglangside indbyder til overhalinger med muligheden for en massiv slipstreaming.

”Langs den massive baglangside, selv uden DRS, tror jeg der bliver masser af muligheder for at overhale – specielt hvis vi ser lige så tæt race, som vi var vidner til i Malaysia.”

”Hvis det er her de (FIA, red.) fastsætter DRS-zonen til løbet, så tror jeg vi får set nogle spektakulære overhalinger – og måske endda tilbageoverhalinger – ned af langsiden.”

Red Bull skal ikke forvente en nem sejr i Kina.
Copyright Getty Images/Red Bull Racing


”Det er ikke en hemmelighed, at vi (McLaren, red.) har lysten til at sejre over Red Bull, og vi er helt klar over, at den stærkere opposition vil gøre det sværere for dem, at få en nem og problemfri weekend.”

De første muligheder for at se styrkeforholdet mellem McLaren og Red Bull Racing, samt mulighederne for overhalinger på langsiden, kan vi se fredag klokken 4.00 dansk tid.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Eksklusivt tilbud til BMF1’s læsere Newey var vigtig i Vettels kontraktforlængelse »