RBR frygter McLaren

Red Bull har hidtil vist sig at være det hurtigste hold på gridden, men deres forspring er blevet mindre end det har været, og nu begynder de at kigge nervøst efter mcLaren

Af: Peter Scheller (psn@bmf1.dk) d. 13/4 2011 klokken 22:04

I Melbourne var der ingen tvivl om at Red Bull var dominerende på hastighed. På Sepang var der en lille smule tvivl om McLaren havde hentet dem, og det var tydeligt at forspringet var blevet mindre, også selv om Red Bull havde monteret deres KERS i sidstnævnte løb.

Nu har der være mange ryster ude at sige at forspringet ikke længere er der, idet McLaren kommer med en del opdateringer til Kinas Grand Prix, hvilket hverken Red Bull eller Ferrari gør.

Sebastian Vettel i RB7 Copyright Getty Images/Red Bull Racing

Hvad der er endnu mere væsentligt er at Red Bull har accepteret at deres KERS-enhed ikke er pålidelig, hvorfor de ikke vil bruge den i den kommende weekend.

Adrian Newey, som er chefdesigner hos Red Bull, mener at McLaren MP4-26 på nuværende tidspunkt er lige så god som RB7, eller i hver fald tæt på, og når man så tillægger forskellen som KERS-enheden gør, er han bange for at McLaren vil være stærkest i den kommende weekend.

Jenson Button Copyright McLaren Media

Både Lewis Hamilton, Sebastian Vettel, Jenson Button og Martin Whitmarsh har tidligere kommet med udtalelser der går i samme retning, men hvor meget der er om det, ved vi på søndag.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« 107 % shit...... Kevin Magnussen vil vinde engelsk Formel 3 »