Virgin opgradering ikke nok

Virgin Racing har i år lidt af en stor mangel på downforce, hvilket har fået holdet til at ligge og rode rundt nede blandt HRT med risiko for ikke at kvalificere sig indenfor 107%-grænsen. I denne weekend er den ene bil opgraderet, men det er ikke nok.

Virgins kørere og ledelse . Copyright Marussia Virgin Racing

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 5/5 2011 klokken 07:05

Marussia Virgin Racing teamchef John Booth ser ikke lyst på den tyrkiske weekend. MVR-02 får visse opgraderinger, men det er slet ikke nok til at bringe bilen på niveau med de langsommere hold i midterfeltet.

John Booth udtaler til tyske ’Speed Week’:

”Vi er stagneret. De nye udviklingselementer til Tyrkiets Grand Prix vil eliminere en del af vores problemer, men vi vil kun komme op på det niveau vi ønskede at være på i Australien.”

Der bliver forskel på de to Virgin-biler i Tyrkuet.
Copyright Marussia Virgin Racing


Et problem er også, at holdet ikke har stumper nok til begge biler. Således er det kun Timo Glock, der får den fulde opgradering. Kollegaen Jerome d’Ambrosio må vente to uger længere før hans bil får alle de nye stumper.

“Jerome vil ikke kunne udnytte den fulde opgraderingspakke før Spanien, men han vil få en forsmag på nogle af elementerne denne weekend.”

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« F1 har behov for os Tyrkiets GP. 1. frie træning. Alonso hurtigst »