Tyrkiets GP. 2. frie træning. Button hurtigst

Efter en våd første træning, var det markant bedre forhold der mødte Formel 1 kørerne til den anden træning, der viste at McLaren har fundet formen og sendte Jenson Button til tops.

Jenson Button . Copyright McLaren Media

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 6/5 2011 klokken 17:05

Det var en maget våd første træning der blev afviklet tidligere, hvilket betød at det var dem der var ude først, hvor banen ikke var blevet så våd endnu, der havde de bedste vilkår.

Anden træning var heldigvis helt anderledes. Banen holdt tør gennem hele træningen, hvilket hjalp til med at vise det rigtige styrkeforhold på banen.

Lidt overraskende var det de to Mercedes GP kørere, med Michael Schumacher først, der længe toppede tiderne, men mod slutningen fik McLaren sat trumf på og fik sat Jenson Button på ”pole”.

Men selvom Button kom i front, var det Rosberg der endte som nummer 2, lige foran Hamilton i den anden McLaren, mens Schumacher i den anden Mercedes blev noteret som den 4. hurtigste.

Hurtigste mand efter første træning var Ferraris Fernando Alonso, men på den tørrer asfalt virkede bilen ikke helt så godt og Alonso røg helt ud af top 10. Massa klarerede sig led bedre, da han fik sin Ferrari rundt på en 6. plads.

Sebastian Vettel, der kørte voldsomt af under den første træning, fik ikke Red Bull raceren klar og gik således glip af vigtige testkilometer forud for søndagens GP.

Mark Webber i den tilbageværende Red Bull racer, klarede sig nogenlunde, da han placerede sin red Bull ind på 5. pladsen, lige efter Schumacher og foran Massa.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Tyrkiets GP. 1. frie træning. Alonso hurtigst D’Ambrosio straffes »