Lewis og Jenson på minister besøg

De to McLaren kørere Lewis Hamilton og Jenson Button lod for en stund bilerne stå i garagen, da de i dag besøgte en af Londons mest kendte adresser, nemlig 10 Downing Street.

Af: Lea Petersen (2) (lap_old@bmf1.dk) d. 11/5 2011 klokken 20:05

Anledningen var lanceringen af FN’s tiår for trafiksikkerheden (United Nations Decade of Action for Road Safety). Trafiksikkerhed er en global bekymring, og det siges, at hvis der ikke gøres noget for at sikre en bedre trafiksikkerhed, har trafikdrab potentiale til at blive en større menneskedræber end HIV/Aids.

Lewis Hamilton Copyright McLaren Media

Ved dagens officielle møde udtalte Lewis Hamilton blandt andet at: "Hver eneste dag, er unge mennesker unødigt dræbt på vejene rundt omkring i verden. Dette behøver ikke at være tilfældet. Jeg er glad for, at jeg sammen med mange andre Formel 1 kørere, kan hjælpe og støtte FN's tiår for at gøre noget for trafiksikkerheden, så vi kan øge folks bevidsthed om trafiksikkerhed og forhåbentlig redde liv. "

Målet med United Nations Decade of Action for Road Safety er at redde fem millioner menneskeliv og forhindre 50 millioner mennesker i at komme alvorligt til skade i trafikken.

Det var ikke kun i England, at lanceringen blev fejret. Verden over kunne man i dag se folk med trafiksikkerheds badges, og fra New Zealand til Brasilien blev der afholdt events i trafiksikkerhedens navn.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Renault vil levere til flere hold Slagsbroderen Sutil »