Rubinho på vej væk?

Formel 1-feltets mest erfarne kører, Rubens Barrichello, kan være på vej væk fra Williams og måske Formel 1. Det er skarpe udtalelser om Williams-holdet, som kan indikere et skifte. Mangel på lederskab og fornyelse er årsagen.

Rubens Barrichello . Copyright Williams F1

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 13/5 2011 klokken 08:05

Rubens Barrichello er så træt af de interne rokeringer hos Williams F1-holdet, der går ud over holdets evne til at udvikle sig, at han nu overvejer at forlade det tidligere så hæderkronede hold efter denne sæson.

Det er i et interview på ’Autosport’, at man kan læses Rubinhos kritik af holdet, som mangler en leder. Følgende citater understreger meget godt pointen:

”Williams skal forbedre sig en del for, at vi kan lave en aftale for næste år.”

Rubens Barrichello
Copyright Williams F1


”Tingene står stille (i en sport som F1, står tingene stille, så går det faktisk bagud, red.). Det er ikke værd at fortsætte på denne måde. Jeg har behov for, at holdet tager sig sammen og jeg har behov for at se en forskel.”

Den tidligere bedrageridømte Mike Coughlan bliver ny mand hos Williams, men hans virke vil først kunne ses næste år, og der er det ikke sikkert, at den brasilianske kører stadig vil være hos Williams.

Om der er andre teams, der så er interesserede i den tidligere vice-verdensmester må vi se senere på sæsonen.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Slagsbroderen Sutil Hamilton ødelagde selv sit løb »