Lotus rykker

Nye opdateringer til Lotus raceren, skulle give holdets racere en forbedring på omkring et sekund pr. omgang, hvis man skal tro på Mike Gascoynes seneste udmelding.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 18/5 2011 klokken 10:05

Team Lotus vil, som flere andre hold, komme med massive opdateringer til deres racere, til det kommende Formel 1 Grand Prix i Spanien.

Opdateringerne på Team Lotus raceren er mest omkring bagenden ifølge Gascoyne, med en Red Bull lignende defuser, mener Gascoyne at holdets racere vil være omkring et sekund hurtigere på en enkelt omgang.

Gascoyne er ikke i tvivl om at andre hold også vil komme med opdateringer i Spanien, men han er så sikker på holdets egne opdateringer, at han mener de nu kan være med i kampen om at gå videre til Q2.

”De nye opdateringer har stor betydning for os som hold, men vi ved også at det vil komme til at tage os et par løb, inden vi kan få det fulde ud af de nye tiltag,” kom det fra briten.

Mike Gascoyne er dog på ingen måde i tvivl om, at Team Lotus nu rykker op i det stærkt besatte midt felt, hvor også Sauber, Toro Rosso, Mercedes GP og Williams befinder sig.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Sauber med samme kørere i 2012? Alonso bliver hos Ferrari til 2016 »