Monacos GP: Vejret

I weekenden venter et af de mest kendte og klassiske Formel 1 GP’er - Monacos GP - og som altid skal vi lige have vejrudsigten på plads inden det går løs i weekenden.

Af: Lea Petersen (2) (lap_old@bmf1.dk) d. 24/5 2011 klokken 10:05

Udsigten over Monaco

Det GP de fleste folk (også ikke Formel 1 interesserede) kender, er det historiske gadeløb i Monacos gader. Siden 1920’erne har de hurtige biler gjort Middelhavsbyens gader usikre, og med de mange kurver, skarpe sving og den bumpede og glatte bane, er der igen i år lagt op til et spændende løb.

Der mangler aldrig babes i Monaco her ses fra dagens kvalifikation: Estefania Bejarano, Mina Zakipour, Rebecca Blomgren, Katja Semenova og Paola Ramirez.

Det til trods er Monaco ikke et løb med mange overhalinger eller specielt høj fart, og der er derfor mange inkarnerede Formel 1 fans, som ikke er videre begejstrede for løbet i det lille fyrstedømme. Til gengæld er der andre ting, som gør Monacos GP så fascinerende (i hvert fald når man som jeg er pige). Monaco er nemlig løbet for de rige og berømte, og hvis man er til glamour, mode og luksus (udover Formel 1 naturligvis) så er Monaco stedet at være.

Men nok om det. Vejrudsigten til weekendens GP ser midlertidigt således ud:

Torsdag
Vindstille, solrigt og 25 grader.

Lørdag
Vindstille, nogen eller en del sol og 24 grader

Søndag
Vindstille, solrigt og 23 grader.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Spaniens Grand Prix: vejret Canadas GP: Vejret »