Canadas GP. 2. frie træning. Alonso hurtigst

Efter en overbevisende indsats af Mercedes under den 1. frie træning, var 2. træning noget mere normal, dog fortsat med Ferrari med fremme, da Alonso var hurtigste mand på den canadiske asfalt, tæt forfulgt af Vettel i Red Bull.

Fernando Alonso skriver autografer . Copyright Ferrari Media

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 10/6 2011 klokken 21:06

Om der er tale om strategi eller en helt gal opsætning til den anden træning er svær at vide, men Mercedes GP, der var hurtigst under første frie træning, endte den anden træning helt nede på 18 og 20 pladserne, mens Alonso rykkede sin Ferrari en enkelt plads frem og sikrede sig 2. trænings hurtigste tid.

Overraskende var det, at Red Bull havde fået rettet så godt op på Sebastian Vettels racer, at han rykkede ind på den næst hurtigste tid.

Selvom Webber på ingen måde, formåede at blande sig med helt fremme, så var det markant bedre også for ham, i denne anden frie træning, da han placerede sig fremme som nummer 7.

Største overraskelse i denne træning var dog di Resta i Force India raceren, et hold der ikke har været med fremme i 2011, som mange ellers havde en forventning om. Han placerede sig ind som nummer 6, lige foran Webber og efter de to McLaren piloter.

Sutil havde en mindre heldig træning, da han ramte en curb hårdt og brækkede det ene forhjulsophæng. Men det var ikke værre end at han selv kunne parkere raceren på banen, så træningen kunne fortsætte under gult.

Værre gik det for Kobayashi der ramte barrieren i sving 4 og måtte en tur med lægebilen. Han meldes dog hurtigt OK.

Resultatet af træningen viser dog, at det ser ud til at Ferrari er ved at finde formen og vi måske kan se en anden farve racer i front, når Canadas Formel 1 Grand Prix på søndag skydes i gang.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Canadas GP. 1. frie træning. Rosberg hurtigst Canadas GP: 3. frie træning. Vettel hurtigst »