Kære læsere.

Kære læsere, tak for jeres interesse.

Mercedez-Benz SLS AMG-sikkerhedsbil . Copyright Daimler-Benz

Af: Tomas Hansen (th@bmf1.dk) d. 23/6 2011 klokken 16:06

Vi er meget glade for jeres henvendelser om, at I savner os. Det er rigtig dejligt, at vide at Danmarks største Formel 1 sted er velbesøgt og et sted, hvor man henter nyheder på dansk.

Men, BMF1 er også et sted, der drives af frivillige, der laver nyheder, resultater og lægger billeder op ved siden af deres normale arbejde, fritidsinteresser og arbejde. Det har desværre den negative bivirkning at antallet af nyheder der formidles og skrives svinger. Ikke mindst i sommerperioden kan det være svært at få opholdt samme frekvens som i de mere mørke dele af året.

Grundlæggende, så forsøger vi selvfølgelig, at formidle alle nyheder, men er også nødt til at erkende at ferie, eksamen, arbejde og familie alt sammen kan komme på tværs og dermed hindre at der lægges så meget op som vi og vores læsere kunne ønske.

Derfor, så er vi selvfølgelig også altid på udkig efter kompetente skribenter, der kan og vil deltage konstruktivt og aktivt i gruppen.

Skulle man mene at have noget at byde ind med, så kan man kontakte vores uformelle diktator på arh@bmf1.dk for en nærmere snak om hvad man gensidigt kan tilbyde.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Ny Formel 1 film stadig på vej Vettel: Spanien bliver svær! »