Webber ignorerede hold ordre

Til trods for at vi alle hørte at Webber fik at vide, at han ikke skulle overhale Vettel på Silverstone, indrømmede Webber efterfølgende, at han gjorde hvad han kunne for at gå forbi den forsvarende verdensmester.

Marl Webber . Copyright Getty Images/Red Bull Racing

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 12/7 2011 klokken 12:07

”Jeg havde ingen planer om at ligge mig fladt på ryggen, hvis jeg kunne se mig selv få flere point end dem jeg lå til,” kom det direkte fra Webber efter løbet.

”Der kom et væld af beskeder til mig over de sidste omgange, hvor jeg blev bedt om at holde afstanden til Vettel, men jeg talte ikke så meget tilbage,” kom det fra Australieren, der dog ikke på nogen måde, ville gå så hårdt efter Vettels placering, at han kunne risikere at de begge måtte udgå, i stil med det der skete sidste år.

”Jeg ønskede at vi skulle afgører hvem der skulle slutte to og tre på banen, ikke fra pitten,” tilføjede han.

Efter hendelsen, er Webber blevet kaldt ind til Christian Horner for en ”en til en” samtale, som dog ifølge Horner ikke vil påvirke beslutningen om hvorvidt Webber skal kører for Red Bull i 2012.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Vettel har facebookproblemer Iceman på vej tilbage? »