Vettel indrømmer at Ferrari var bedst

Den førende i kampen om årets verdensmesterskab, Sebastian Vettel, indrømmer blankt, at Alonso og Ferrari var bedst på Silverstone, selvom han fortsat mener at han kunne have vundet, hvis ikke der var opstået fejl i pitten.

Det er lang tid siden Fernando Alonso har været så glad på podiet . Copyright Ferrari Media

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 12/7 2011 klokken 13:07

”Lewis Hamilton var med til at forhindre mig i at vinde på Silverstone,” udtalte Vettel efter løbet, som han dog indrømmer blev vundet af den rigtige mand.

”Der er ingen tvivl om, at Alonso gjorde det rigtigt godt og at han fortjente at vinde, men jeg mistede megen tid bag Hamilton, der til trods for en bil der ikke kunne følge med, nægtede at overgive sig,” kom det yderligere fra tyskeren.

”Som følge af mit meget bedre greb, blev jeg flere gange fanget bag Hamilton, ved at miste trykket på min frontvinge, hvilket gjorde at jeg ikke kunne komme forbi i det efterfølgende sving, til trods for langt større momentum,” forklarede han.

Men Vettel er ikke for fin til at indrømme, at Alonso og Ferrari var den stærkeste pakke i denne weekend og at Red Bull bliver nød til at finde ud af hvad det er der har gjort den store forskel og selv komme op med noget nyt, så de ikke lukker Ferrari tilbage ind i kampen

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Iceman på vej tilbage? Renault uden Renault-motor, nej vel! »