Lewis Hamilton forlovet?

I et overraskende interview i avisen ’Daily Star’ kommer det frem, at Lewis Hamilton er blevet forlovet med sin (tidligere) Pussy Cat Dolls-kæreste Nicole Scherzinger. Ordene stammer ikke fra Lewis-lejren, men fra Nicole Scherzingers far.

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 18/7 2011 klokken 07:07

Er Lewis Hamilton blevet forlovet. Rygter om både ring og baby har tidligere været fremme, og vi ved også, at Lewis på et tidspunkt brød med Nicole Scherzinger for så at finde tilbage til hende igen.

Nu skulle kemien være så god, at den 26-årige ex-verdensmester har været på knæ.

Det fortæller Alfonso Valiente, Nicole Scherzingers far, til avisen ’Daily Mail’, der bringer et længere interview med den (måske) kommende svigerfar. Han mødte Lewis første gang sidste år, da stjerneparret holdt en uges ferie på øen Ouha i Hawaii.

Lewis Hamilton, snart med ring på fingeren?
Copyright McLaren Media


I artiklen som kan findes her diskuteres også om der er hold i historien, og forklaringen på, hvorfor faren hedder Valiente til efternavn, når Nicole har navnet Scherzinger.

Sidst i artiklen bliver svigerfar lidt mere fåmælt, og vil ikke længere bekræfte noget. Måske fordi familiemedlemmer, der udtaler sig til pressen om ting af så privat karakter, sjældent bliver særlige populære i baglandet.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Webber skal lære at tænke på holdets bedste McLaren lover comeback på Nürburgring »