Ungarns Grand Prix: Løbet - LIVE

Velkommen til vores livedækning af det Ungarske Grand Prix på en dejlig, solbeskinnet søndag i Danmark.

Løbet LIVE. . Copyright Bil Magasinet BMF1

Af: Tomas Hansen (th@bmf1.dk) d. 31/7 2011 klokken 13:07

Vejret i Ungarn er mindre godt, indtil videre ligger lufttemperaturen på 22 grader og asfalttemperaturen på 28 grader. Temperaturer der dog kan være med til at mindske dæksliddet.

Pirelli har i denne weekend SuperSoft og soft dæk med, der er dog ikke den samme forskel på dem, som der har været i mange andre weekender, man mener at forskellen er omkring trekvart sekund, til gengæld, så er SuperSoft kun optimale i 10-12 omgange, derefter så falder omgangstiderne drastisk og man mister 2-3-4 sekunder på omgang, hvilket er ganske dramatisk på en så kort bane som Hungaroring, hvor omgangstiderne ligger på ca. 1.25 min pr omgang.

Gårsdagens kvalifikation endte som bekendt med Sebastian Vettel på Pole, endnu en gang. På trods af det længe så ud til at skulle være en kamp mellem Lewis Hamilton og Fernando Alonso, meget overraskende, så endte Alonso dog helt nede som nummer 5 og der skal virkelig tænkes taktisk i Ferraripitten i eftermiddag.

Button, der har lavet en af sine bedre kvalifikationer i år, er på 3. pladsen og er afgjort en mand, der bør holdes øje med. Men de fleste af sommerens løb har dog vist os at meget kan ske i løbet af de 300 km eller 70 omgange, som løbet vil vare.

Men her voves det ene øje og så forudsiges det at Vettel cruiser endnu en søndagstur hjem til pokalskabet.

For spændingens skyld, der kunne man dog godt ønske sig at Vettel udgik med et lille teknisk problem.

Christian Horner

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Turbeskrivelse: Nürburgring 2011 Belgiens GP – 3. frie træning »