Ferrari skifter fokus

Mens Ferrari stadig forsøger at indhente Red Bull og Sebastian Vettel, er de nu også begyndt at tænke på fremtiden.

Fernando Alonso fik forlænget sin kontrakt hos Ferrari . Copyright Ferrari Media

Af: Peter Scheller (psn@bmf1.dk) d. 7/8 2011 klokken 14:08

Fernando Alonso har været stærkt kørende de seneste 4 løb, og har endnu ikke opgivet håbet om at blive verdensmester i 2011. Ferrari har heller ikke opgivet kampen om konstruktørmesterskabet, selvom både McLaren, og især Red Bull er et pænt stykke foran.

Ikke desto mindre har Ferraris holdchef, Stefano Domenicali, nu offentligt erkendt at de vil stoppe udviklingen af F 150 Italia til september, til fordel for en 2012 model der vil være stærk fra sæsonstarten, i modsætning til det vi har set de seneste par år, hvor raceren blev udviklet succesfuldt i løbet af sæsonen, men for sent til at tage et mesterskab med hjem.

En glad Fernando på podiet Copyright Ferrari Media

”Der vil stadig kunne komme småting på vognen hvis det vil forbedre dens præstationer, men den generelle udvikling stopper til september, hvorefter vi vil fokusere på vores 2012-model.” fortæller Domenicali.

Ferrari har allerede ting nok i deres pipeline til at udvikle på raceren indtil midten af oktober, så det bliver ikke nødvendigvis meget vi kommer til at se til deres udviklingsstop.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Barrichello på vej væk fra Williams Er Schumacher problemet? »