Derfor skal Alonso vinde resten af sæsonen

Mange ting skal være i orden for at vinde et Formel 1-løb, men det ændrer ikke på, at alle kørere kan finde en god grund til at vinde de forskellige løb. Det kan Fernando Alonso også, og han brugte lidt tid på at fortælle journalister, hvorfor hans navn skulle stå øverst på resultatlisterne.

Fernando Alonso . Copyright Ferrari Media

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 9/8 2011 klokken 07:08

Det var ikke kun alvor eller hygge på Ferraris sommerarrangement Wroom i Dolomitterne.

Fernando Alonso kunne også give journalisterne en god grund til, at han skulle vinde de resterende løb i sæsonen. Han ville dog ikke love, at det sker.

”Jeg har aldrig vundet på Spa, og det ville være rart at gøre det, så kommer Monza der er speciel, og jeg vil gerne genopleve den fantastiske følelse jeg fik sidste år.”

Fernando Alonso
Copyright Ferrari Media


”Hvad angår Singapore, så har jeg allerede vundet der to gange og jeg kom på podiet en tredje gang, et magisk køb for mig. At vinde på Suzuka er stort på grund a banens natur, og jeg har allerede gjort det i Korea, så at lave en dobbelt vil være velkomment.”

“Ligesom det vil være at skrive mit navn først på listen over vindere af Indiens Grand Prix. Abu Dhabi? Ja I ved, at jeg gerne vil slette de dårlige minder forbundet med den bane…og Brasilien er der, hvor jeg vandt mine to verdensmestertitler.”

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Barrichello vil have ny Williams-kontrakt Massas afløser bliver en juniorkører »