Online F1 spil på vej

Mange har nok for længst stiftet bekendtskab med spilproducenten Codemasters F1 spil, og nu lancerer det prisbelønnede spilfirma så også et gratis et af slagsen.

Podiet . Copyright Getty Images/Red Bull Racing

Af: Lea Petersen (2) (lap_old@bmf1.dk) d. 17/8 2011 klokken 11:08

F1 Online: The Game er navnet på føromtalte online spil, der ifølge planerne vil blive lanceret i første kvartal af 2012.

Som spiller i det nye F1 Online: The Game har man mulighed for både at være kører og holdchef. Spillet kombinerer det klassiske racing spil med et mangenment koncept, hvor man selv opretter og administrer sit hold.

Vicepræsident for Codemasters David Solari udtaler at:

"Formula One er et dokumenteret stor spil mærke, der giver genlyd med spillere på et globalt plan og er anerkendt som en af ​​de største sports-licenser i videospil. Som det verdensomspændende spilmarked udvikler sig, er 2012 det perfekte tidspunkt til at udvide denne serie til free-to-play markedet."

Class of 2011 Copyright Force Inda

Kørerne holdt et minuts stilhed for ofrene i Japan Copyright Getty Images/Red Bull Racing

F1 Online: The Game vil tage udgangspunkt i 2011 sæsonen, hvilket vil sige, at man frit kan vælge mellem dette års kørere, hold og baner. Alverdens F1 fans vil kunne køre med deres favorit hold og kørere i et online multiplayer-løb på tværs af en række forskellige spil-modes, komplet med trænings- og kvalifikations sessioner.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Kaotisk IndyCar-løb i USA VM går ikke til Mercedes i 2012 »