Vettel er ingen leder

Den regerende Formel 1 verdensmester, Red Bull køreren Sebastian Vettel, er ifølge Ferrari Chef Stefano Domenicali ikke nogen leder, som han kun ser Schumacher og Alonso er i feltet lige nu. Han mener dog at han er på vej.

Det er lang tid siden Fernando Alonso har været så glad på podiet . Copyright Ferrari Media

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 5/9 2011 klokken 14:09

”Der er kun to virkelige ledere i feltet som det er nu, Schumacher og Alonso,” kom det hårdt fra Domenicali, der dog ikke tvivler på at Vettel vil genvinde mesterskabet i år.

”Fernando Alonso og Michael Schumacher kæmper begge som løver for deres hold, som de vil gøre alt hvad de kan for at få frem i front, en egenskab jeg ikke ser andre besidde,” kom det yderligere fra italieneren.

Domenicali er også overbevist om, at Michael Schumacher ville vinde løb, hvis han sad i en Red Bull racer eller en Ferrari, hvor sidste del af den udtalelse understreger at Domenicali ser Schumacher som et større talent end Alonso.

Stefano Domenicali tror ikke på Vettel som leder, lige nu Copyright Ferrari Media

”Jeg er ikke i tvivl om at Vettel er på vej til at udvikle sig til at blive en god leder, men lige nu er han for ung og uerfaren til at kunne påtage sig denne rolle, til den tid kan det være at vi har behov for en ny leder på vores hold,” kom det lidt kryptisk fra Domenicali, der her lader til at tilbyde Vettel et job hos Ferrari indenfor de næste år.

Men selvom Red Bull har den klart bedste bil på gridden for tiden, har Domenicali ikke megen respekt for dette.

”Det er meget muligt at de har vundet et verdensmesterskab og måske er på vej mod et mere, men vi har 16 titler og en masse ballast med os fra de mange år vi har tilbragt i Formel 1, som vil sikre os at vi snart igen rykker frem i toppen med den nye racer vi er ved at bygge og som vil blive starten på en ny gylden periode for Ferrari,” sluttede Domenicali.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Monza bliver årets DRS løb Thailand vil have Formel 1-løb »