• Forside

Ny stærkere motor til Button

Som følge af sin motorskade på Nürburgring, vil Jenson Button få stillet den nyeste Honda motor til sin rådighed, når Formel 1 feltet i weekenden indtager Barcelona. ”Jeg håber at den nye motor vil stoppe min strøm af uheld,” udtalte Button.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 11/5 2006 klokken 13:05


Honda var inden sæsonstarten udset til at være en af de store farvoritter, til at udfordre Renault, men har slet ikke formået at løfte forventningerne.

Flere motornedbrud og totale sammenbrud i kommunikationen, har ikke gjort det let at være Honda pilot i år. Men nu er Jenson Button angiveligt igen glad for at kører for den japanske bilproducent og tror på, at hans held vil vende.

”Det var en hård weekend vi havde på Nürburgring,” kom det fra Button. ”Men nu er det Barcelona det gælder. Her plejer vi at være stærke og med min nye motor, tror jeg på at vi kan komme med frem igen.”

”Jeg kender banen rigtigt godt, eftersom det er en af de baner vi tester mest på, men det er der selvfølgelig også flere andre der gør,” kom det yderligere fra briten, som flere medier på det seneste har været meget efter, som følge af udeblivelsen af hans første sejr.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER