Sam Michael skifter til McLaren

Med 17 minutters mellemrum blev det bekræftet fra begge parter. Williams nuværende tekniske chef, Sam Michael, skifter fra Williams til McLaren. Hos McLaren skal australieren være sportschef og arbejde tæt sammen med den øverste ledelse hos McLaren.

Williams tekniske chef Sam Michael . Copyright Williams F1

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 13/9 2011 klokken 14:09

Den australske kommende sportschef kom ind i Formel 1 hos Team Lotus (ja, det der oprindelig var Lotus) tilbage i 1993, og til Jordan Grand Prix i 1995, da Team Lotus trak sig ud af Formel 1. Siden 2001 har han været en del af Williams F1, men det varer kun knap to uger endnu.

Sam Michaels sidste arbejdsopgave hos Williams bliver Singapores Grand Prix. Derefter er der sandsynligvis - det står dog ikke i pressemeddelelserne - tre måneders tvungen ferie inden han formodentlig starter hos McLaren 1. januar 2012.

Sir Frank Williams
Copyright Williams F1


Nuværende arbejdsgiver, Sir Frank Williams, er glad for at Sam Michael har fået arbejde hos McLaren:

”Jeg er glad for, at Sam har fundet en ny rolle, der vil gøre det muligt for ham at fortsætte med at bruge sin energi, sin passion og erfaring i Formel 1. På vegne af alle hos Williams ønsker jeg ham et succesfuldt skifte til hans nye hold.”

Sam Michael udtaler om McLaren-skiftet:

”Jeg er ekstremt spændt på at blive en del af Vodafone McLaren Mercedes. Jeg har været en racer hele mit liv, ved jeg at McLaren er en af de allerstørste i Formel 1.”

”Jeg har tilbragt 11 sæsoner hos Williams F1, og har mange gode minder, og ønsker dem det bedste for dem. I den nærmeste fremtid, vil jeg blive 100 procent fokuseret på Vodafone McLaren Mercedes, og mit mål vil være at sikre, at holdets berømte raketrøde sejrs-tshirts vil blive set mange gange de kommende år.”

McLaren fejrer sejren - Det vil Sam Michael gerne være med til, at de kan gøre igen og igen.
Copyright McLaren


Den nye arbejdsgiver, Martin Whitmarsh fra McLaren, udtaler:

”Jeg taler på vegne af alle hos Vodafone McLaren Mercedes, jeg er meget glad for at kunne byde Sam velkommen som en vigtig senior-tilføjelse til vores hold.”

”Han medbringer en meget værdifuld blanding af erfaring og ekspertise til vores pitvæg, og vil også berige det tekniske management vi giver til vores kørere.”

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Christian Bakkerud død Derfor halter Sauber bagefter »