Skal Kimi erstatte Rubens?

Kimi Räikkönen har været ude af Formel 1 i et par år, men rygterne om hans tilbagekomst til gridden er aldrig stoppet. Nu er de blusset op igen.

Af: Peter Scheller (psn@bmf1.dk) d. 17/9 2011 klokken 14:09

Da Kimi Räikkönen forlod Formel 1, blev det samtidig muligt for ham at opfylde sit ønske om at køre rally. Det har han nu prøvet, om end ikke med samme succes som han opnåede i Formel 1.

Han har også været i America og køre lidt race, så den de l kan han altså også tjekke af på CV’et.

Kimi Raïkkönen Copyright Red Bull Racing

Det mest interessante er dog at han nu har været på besøg hos Williams F1 i Grove for at se fabrikken. Er det en tilfældighed, eller er der begyndende forhandlinger om et come-back til den finske verdensmester fra 2007?

Pastor Maldonaldo sidder relativt komfortabelt i sit sæde, med en solidt monetær rygdækning som årsag. Rubens Barrichello er derimod ikke nær så sikker. Udviklingen er ikke gået godt, og resultaterne fra den brasilianske veteran er udeblevet.

Skal Pastoren dele garage med Ismanden? Copyright Williams F1

Spørgsmålet er nu om Williams ønsker en betalingskører ved siden af Maldonaldo eller om de er parat til at betale en mere rutineret kører til at lede holdet. Et andet spørgsmål der presser sig på er om Kimi er parat til at køre for de samme penge som Barrichello, da en løn som den han fik hos Ferrari må anses for utopisk. Hvis han ønsker at komme tilbage for at køre race, er det en mulighed.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Lotus Renault Cosworth GP? HRT bekræfter Narain comeback »