Massa vred på Hamilton

Det var en meget vred Felipe Massa der mødte pressen efter Formel 1 løbet i Singapore. Vred over at have fået ødelagt sit løb af Lewis Hamilton, som han beskylder for at kører med hovedet under armen.

Felipe Massa i Brasilien . Copyright Racing Festival BR

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 26/9 2011 klokken 11:09

”Han bliver aldrig verdensmester igen, hvis han ikke tager sig sammen og begynder at tænke lidt over sine handlinger,” kom det fra en vred Felipe Massa, der fik sit løb ødelagt af Hamilton, da briten ramte hans ene bagdæk hvorved han punkterede.

”Det nytter ikke at give ham en straf, for han har glemt alt om det samtidig med han kommer ud af pitten igen,” fortsatte brasilianeren.

Hamilton fik en gennemkørsel straf for uheldet med Massa, hvorefter han indledte en heroisk og underholdende indsats, der sendte ham helt op på en slutplacering som nummer 5.

Ikke nok med at de to var i nærkontakt under løbet, så havde de også været meget tæt på at kører glt under kvalifikationen, hvor Hamilton ifølge Massa havde udført en såkaldt Supermand på ud omgangen.

”Det er vigtigt at FIA holder øje med ham og straffer ham, ellers kan det ende meget galt. Han kan åbenbart ikke tænke selv,” sluttede Massa.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Bøde til Renault Singapores GP – Dagen Derpå »