Webber opgiver håbet

Mark Webber har indset at han næppe bliver verdensmester men lover at 2012 bliver en yderst stærk sæson for ham. ”Det skib er sejlet, hvis det skulle have været skulle det have været sidste år.”

Mark Webber . Copyright Getty Images/Red Bull Racing

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 5/10 2011 klokken 11:10

Mark Webber vil ikke begynde at lyde som hans tidligere holdkammerat David Coulthard, ved at påstå at han bliver verdensmester op til alle sæsoner.

”Skibet er sejlet for mig, men jeg lover at jeg vil blive endnu stærkere i 2012 end tidligere, hvilket dog næppe er nok til at sikre mig verdensmesterskabet,” kom det ærligt fra Webber.

Sæsonen 2011 har været rigtig skidt for Webber, der har haft svært ved at finde den rette startindstilling i forhold til de nye Pirelli dæk.

”Jeg har haft en svær sæson, men der er ingen tvivl om at jeg altid yder mit bedste.”

”For at blive verdensmester kræver det at man har holdet 100% bag sig, hvilket er svært når der er to der kræver det, hvilket jeg udmærkede forstår og jeg er ikke i tvivl om at holdet har satset på den rigtige i år,” kom det anerkendende fra Webber.

Webber håber dog på, at der vil komme en sejr til ham i år, når nu Vettel efter al sandsynlighed sikre sig mesterskabet på søndag.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Van der Garde vil i Formel 1 Jenson bliver hos McLaren »