Koreas GP: Før løbet

Så skete det endelig. Vettels pole-dominans er brudt, og manden der gjorde dette til et faktum var Lewis Hamilton, som ellers må siges at have været forfulgt af uheld her på det seneste. Skal dette blive GP’et, hvor Hamilton skal rejse sig fra asken?

Lewis Hamilton . Copyright McLaren Media

Af: Lea Petersen (2) (lap_old@bmf1.dk) d. 15/10 2011 klokken 15:10

I denne weekend har vi set et McLaren-hold, som har fulgt op på de gode toner fra sidste GP i Japan, og de ser umiddelbart stærkere ud, end de har gjort på noget andet tidspunkt i løbet af sæsonen. Man kan selvfølgelig sige, at det er en anelse sent for det engelske hold at have fundet den gode form frem, men uanset hvad, så står de stærkt og ser i øjeblikket ud til at tage 2. pladsen med hjem til England, når sæsonen sluttes af i slutningen af november.

Martin Whitmarsh på pitmuren Copyright McLaren Media

Når løbet startes i morgen, er det altså med en sølvfarvet/raketrød racer i front, skarpt forfulgt af Vettel i sin vinder racer, og nok er det ikke hans sædvanlige plads han starter fra, foruden det faktum at han reelt set ikke har noget at tabe, men det ville være naivt at tro, at han ikke alligevel vil køre for en sejr i morgen.

Det nye rivalbillede med Bernie Ecclestone Copyright Getty Images/Red Bull Racing

Udover Hamilton og Vettel, så er der altså også lige tre andre kørere, som helt sikkert også vil gøre alt for at komme først over målstregen i morgen. Som nævnt før er kampen om 2. pladsen stadig hård, og med kun 4 løb tilbage i sæsonen, så tæller et hvert lille point for både Button, Webber, Alonso og Hamilton.

Force Indias nye logo Copyright Force India

Paul di Resta havde en bedre weekend end Adrian Sutil Copyright Force India

Et andet hold, som jeg lige vil fremhæve i denne lille optakt til morgendagens løb, er Force India (eller skulle jeg sige Sahara Force India). Paul di Resta og Adrian Sutil starter henholdsvis fra P9 og P10, og med den form som de to kørere har vist på det seneste, så vil jeg glæde mig til at se, hvad de kan gøre det til i morgen.

Team Lotus Copyright Team Lotus

HRT F1-gruppebillede Copyright Motion-Company

Timo foran Jerome Copyright Virgin Racing

Knap så imponeret er jeg af HRT, Virgin og Lotus - men det har jeg faktisk heller ikke rigtig været på noget tidspunkt i den her sæson - så at se dem tage de seks bagerste pladser på startgridden i morgen kommer ikke på nogen måde ”bag” på mig.

Tilbage er der bare at sige, at jeg håber på og regner med at vi har et spændingsfyldt og sprængfarligt løb i vente til i morgen tidlig, så husk endelig at stille vækkeuret til klokken 8 i morgen.

Over and out!
Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Koreas GP: Kvalifikationen - Hamilton på pole Koreas Grand Prix - Sejr til Vettel »