Ros til Hamilton

Martin Whitmarsh roser Lewis Hamilton for hans indsats under Koreas Formel 1 Grand Prix, hvor briten kørte en andenplads hjem til McLaren og formåede at holde en hårdt pressende Mark Webber bag sig i en stor del af løbet.

Lewis Hamilton og McLaren teamchef Martin Whitmarsh . Copyright McLaren Media

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 17/10 2011 klokken 11:10

Der var aldrig nogen tvivl om at Sebastian Vettel ville tage sejren i Korea, efter han kort efter start overhalede Hamilton og hurtigt fik lagt afstand ned til McLaren køreren, men andenpladsen var der stor kamp om gennem hele løbet.

Mark Webber pressede og pressede for at komme forbi Hamilton, der formåede at holde Red Bull raceren bag sig som følge af højere tophastighed.

En enkelt gang lykkedes det for Webber at komme forbi, kun for at blive passeret igen af briten, der fik fordel af DRS i forbindelse med overhalingen.

Mark Webber var tydeligt utilfreds med Hamiltons forsvar af placering efter løbet, der mindede meget om den måde Schumacher forsvarede sin placering på under Monzas Grand Prix tidligere i år overfor netop Hamilton.

I modsætning til hvad Brawn gjorde med Schumacher, roste Martin Whitmarsh sin kører efter løbet.

Lewis Hamilton Copyright McLaren Media

”Jeg syntes Lewis kørte fantastisk inspirerende, selvom han selv nedtoner det, fordi han er så perfektionistisk og kun ville hav sejren,” kom det fra Whitmarsh.

”At modstå så enormt et pres omgang efter omgang, som Webber lagde på ham, var noget der kun er de store mestre værdigt, så selvom han kun blev nummer to, mener jeg at det hn leverede var noget af det bedste han nogensinde har gjort,” kom det rosende fra holdchefen.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Koreas GP – Fra en helt anden side Gridstraf til Petrov »