• Forside

Barrichello: Honda bedre end Ferrari

Bilmagasinet Logo . Copyright Bil Magasinet BMF1

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 6/1 2006 klokken 18:01

Skal man tro den tidligere Ferrarichauffør, Rubens Barrichello, så er der smæk til den gamle arbejdsgiver fra Maranello i den kommende sæson.


Barrichello, der i næste uge skal teste på banen i Jerez, Spanien, udtaler, at selvom det gamle BAR-Honda team manglede at vinde i den netop overståede sæson, så vil de bryde den onde cirkel i 2006.


”Jeg er meget begejstret for at køre for et nyt team, specielt Honda. Når jeg ikke forlod Ferrari tidligere, var det fordi jeg mente, at der ikke fandtes noget bedre,” udtaler brasilianeren.


”Men lige nu er der noget bedre, og jeg håber, at jeg kan hjælpe teamet frem og samtidig se, om jeg kan opfylde min drøm om at vinde mesterskabet.”


Samtidig indrømmer Barrichello, at der naturligvis er mange ting, som han har lært fra sin tid hos Ferrari, og som kan bringes med til Honda.


”Jeg tror, at jeg kan bidrage med en del ting, som jeg har lært - ikke kun hos Ferrari - men også fra mine 13 år i racing,” lover Barrichello. ”Jeg har både erfaring med at vinde løb og mesterskaber, og det er jeg glad for at bringe med til teamet.”


I det hele taget er brasilianeren meget begejstret for sit nye team, Honda Racing F1, og køreren har svært ved at forestille sig, at succesen skulle udeblive. Ambitionerne er da også til at føle på.


”Først og fremmest må jeg sige, at min fantasi er ubegrænset. Naturligvis skal vi holde benene på jorden, men med hele teamets indsats for at forbedre dette års bil, er vi en meget stærk position.”


”Jeg kan bidrage med noget af min erfaring og være med til at forbedre hele pakken. Og jeg tror virkelig, at vi kan vinde løb i år,” slutter Barrichello.

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.