Rosberg forlænger

Nico Rosberg har på rygteplan været sat i forbindelse med Felipe Massas sæde i 2012. Det har både Nico og Ferrari benægtet, og for få minutter siden kom det endelige afslag. Nico Rosberg har forlænget med Mercedes til 2013 (og muligvis længere).

Nico Rosberg . Copyright Daimler-Benz

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 10/11 2011 klokken 07:11

Mercedes GP har netop udsendt en pressemeddelelse, hvor de bekræfter, at man har forlænget den nuværende kontrakt med Nico Rosberg til 2013 og længere.

En lidt underlig bekræftelse på kontrakten af Nico Rosberg, men det ligger fast at 2013 er en del af kontrakten. Det stopper så alle spekulationer om, at Nico Rosbergs fremtid kunne ligge hos Ferrari.

Ja det er korrekt. Jeg bliver hos Mercedes GP i mindst to år endnu.
Copyright Mercedes GP


Nico Rosberg siger:

“Jeg er meget begejstret over at have forlænget min kontrakt med Mercedes GP Petronas team. At vinde i en sølvpil vil være et af højdepunkterne i mit liv indtil videre, og jeg nyder virkelig at hjælpe vores team i kampen om at blive bedst i Formel 1.”

Rygterne siger, at Michael Schumacher også har forlænget til 2013, men her mangler en bekræftelse. Hvor længe Nicos kontrakt er forlænget får vi ikke at vide i pressemeddelelsen.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Team Lotus bliver til Caterham F1 Team Abu Dhabis GP. 1. frie træning. »