Charles Pic til Marussia

Så er første franske kører til 2012-gridden sikret. Marussia Virgin Racing har bekræftet, at Charles Pic skifter GP2-raceren ud med den kommende MVR-03. Charles skal være holdkammerat til Timo Glock, og sparker derfor Jerome d’Ambrosio ud i kulden.

Charles Pic . Copyright Marussia Virgin Racing

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 28/11 2011 klokken 11:11

Marussia Virgin Racing har nu deres 2012-lineup klar. Charles Pic overtager Jerome d’Ambrosios sæde, og sender dermed den belgiske kører ud i mørket.

Det havde ligget i luften et stykke tid, at franskmanden kunne blive MVR-kører, men først efter ungdomstesten lå det nærmest fast.

Charles Pic, med lillebroderen Arthur der i 2012 skal kæmpe mod Kevin Magnussen i F Renault 3.5-serien, bliver den første franskmand på gridden, men muligvis ikke den sidste. Romain Grosjean bejler stadig til Renault (Lotus)-sædet, og Jean-Eric Vergne til Toro Rosso-sædet.

Charles Pic i GP2 Arden-raceren på Monza sidste år.
Copyright Michael Ewert


Nyheden om skiftet kan læses på MVR’s hjemmeside, men ironisk endnu ikke på MVR’s presseside. Der står dog intet omkring længden af kontrakten, men at dømme på Lucas di Grassi og Jerome d’Ambrosio, så kan vi nok forvente, at den er et-årig.

Den 21-årige kører glæder sig naturligvis til Formel 1-debuten, og vil nu bruge de kommende måneder på at komme yderligere i form, og at lære holdet at kende, inden næste års testsessions begynder i februar måned.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Brasiliens GP. Løbet . Webber vinder Brasiliens GP. Dagen derpå »